LEER 3 BEDRIJVEN VAN ONDERWEG KENNEN

Crepes & Waffles

Crepes & Waffles is de grootste restaurantketen van Colombia, met vestigingen in acht landen. Ruim 90% van de 4.000 werknemers is aangenomen als alleenstaande moeder uit een lage sociale klasse.

Crepes & Waffles ondersteunt met de omvang van de inkoop en het betalen van eerlijke prijzen, kleinschalige boeren bij het overstappen op biologische landbouw in door industriële landbouw gedegradeerde gebieden.

Meer weten over Crepes & Waffles? Bestel 'Tijd om te Schakelen' en lees meer.


Laboratoria

Laboratoria leidt jonge vrouwen tussen de 18-28 jaar uit de sloppenwijken op tot web developer, en begeleidt hen naar de arbeidsmarkt.

Laboratoria heeft partnerships met Google, LinkedIn en Telefónica. Ruim 70% van de deelneemsters vindt na afloop van het programma een baan, waarbij ze tot tweeënhalf keer zoveel verdienen als voordat ze begonnen.

Meer weten over Laboratoria? Bestel 'Tijd om te Schakelen' en lees meer.


Sabores del Mundo

Sabores del Mundo is een door de provincie Buenos Aires trekkende braderie. Wekelijks zetten 200 ondernemers hun stand op rondom de hoofdstad van Argentinië. Wekelijks komen hier zo'n 50.000 bezoekers op af.

Het doel van oprichters Guillermo Pisani en Hernán Rico is het creëren van een afzetmarkt voor traditionele gerechten en handwerk van kleine ondernemers van alle leeftijden en uiteenlopende culturen.

Meer weten over Sabores del Mundo? Bestel 'Tijd om te Schakelen' en lees meer.